Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria.
Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:

Elina Voutilainen
e_voutilainen(miuku)hotmail(piste)com tai 050-3469956.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Lohja
Jäseniä 48
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Janni

Janni in

Viola

Viola out

Elina

Tiedoksi S-Ryhmän (SSO) asiakasomistajille:

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tukee Lohjan Pallon toimintaa Kannustajat-yhteistyön kautta. Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon tukea osuuskauppa maksaa suosikkiseurallesi. Kannustajille maksettuja Bonuksia vastaava summa ohjautuu kannustuskohteen tukipottiin ja osuuskauppa maksaa seuran kanssa erikseen sopimusehdoissa määritetyn prosenttiosuuden seuran Kannustajien kerryttämästä tukipotista

Kannustajaksi voit liittyä Omalla S-kanavalla milloin tahansa ajalla 1.1.-31.12.2019. Seuran Kannustajiin kuuluminen on voimassa koko kalenterivuoden ja päättyy automaattisesti vuoden viimeisenä päivänä, ellet itse päätä Kannustajiin kuulumista tätä ennen. Omalle S-kanavalle voit kirjautua myös S-Pankin verkkopankin kautta.

JA HUOMIO: Kannustaminen ei pienennä sinun Bonustasi, vaan saat sen itsellesi aivan normaaliin tapaan samalla kun kerrytät Bonuksia seuralle. Tämä on helppo ja sinulle maksuton tapa tukea seuran toimintaa!

Lisätietoa täältä:

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö/Joukkueenjohtaja: Elina Voutilainen, e_voutilainen@hotmail.com, 050-3469956

Kesäkaudella 2017 treenit pidetään:

Ojaniitun tekonurmella:

-tiistaisin klo 17.30-18.30

-sunnuntaisin klo 13-14.30

Asemanpellon nurmikentällä (26.5. alkaen):

-perjantaisin klo 17-18